Pedálos gokart

VN:R_U [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)Ki szeret gokartozni? Mindenki, aki valaha gokartozott. A kicsik a tekerős, pedálos gokartot, a nagyok a motoros, benzingőzös gokartot kedvelik. A tekerős gokartokat elsősorban családi rendezvényre ajánljuk gyerekeknek, ám van egy-két típus, melyet ügyességi pályán, felnőtt csapatépítő rendezvényeken is használhatunk. Minden pedálos gokart felfújható gumi kerekű, nagy teherbíró képességű, és állítható üléssel van ellátva. .


Pedálos gokartal éljük át legelőször a vezetés élményét, amely gyerekkorunktól meghatározó. A gokarton való brümmögés minden gyermek meghatározó élménye. A holland Berg Toys cég kiváló minőségű termékeivel ez az élmény felejthetetlen lesz. Hátramenetre is képes gokartok számos kiegészítővel rendelkeznek (pl.: duda, csomagtartó, utas ülés, sziréna). Már 3 éves kortól használató gokartokat is kínálunk. Ez a gokart nem hagy cserben. Használható beltéren és kültéren aszfalton, salakon, akár füvön is.

Pedálos gokart bérlés magában foglalja:

  • Pedálos gokartok szállítását
  • Pedálos gokartok kölcsönzésének biztosítását
  • Pedálos gokartok műszaki felügyeletét
  • A gyermekek felügyeletét
  • A gyermekek cseréléstProfesszionális animátoraink a pedálos gokart biztonságos üzemeltetését és a gyermekek önfeledt szórakozásának elősegítését tartják feladatuknak. A terület eredeti állapotának visszaállítása is megoldott a rendezvény végével, melyet a terület átadásával zárunk.

Gondolná a pedálos gokartról?

  • Fiatal felnőttek is szívesen gokartoznak, poénból, jó muri
  • Rendezvény sikeressége a gyermekek elégedettségétől is függ
  • Amíg a gyerekek le vannak kötve, a szülők figyelme is fókuszálhatóbb
  • Pedálos gokart hajtása is egészség mozgásPedálos gokarttól, az eurobungy-n keresztül a légvárig bármilyen kültéri és extrém játékok bérlése megoldható.

Nehéz pedálos gokartot választani?

Ingyenes konzultálás keretében ötleteket adunk rendezvényére szabottan, hogy mely pedálos gokartot érdemes választania.
Hívjon bizalommal a  06 30 367 6275 telefonszámon!

Kérjen árajánlatot pedálos gokartra

vagy

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk.


A pedálos gokartokon kívül egyéb kültéri és extrém játékokat is bérelhet:


Amennyiben pedálos gokarton kívül más játékot is bérel, akciós ajánlattal keressük meg. Kedvezményt még az 1 hónappal a rendezvény előtt történő foglalással is szerezhet. Pedálos gokart kedvezményeinket itt találja >>


pedálos gokart pedálos gokart pedálos gokart pedálos gokart pedálos gokart pedálos gokart
pedálos gokart pedálos gokart pedálos gokart
pedálos gokart pedálos gokart pedálos gokart