Légvár bérlés

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 4.9/5 (19 votes cast)A légvár elengedhetetlen kelléke egy jól sikerült rendezvénynek, ahol gyermekek vannak a középpontban. Talán még emlékszik milyen is pattogni egy légvárban, vagy láthatta gyermekeit önfeledten ugrándozni ugrálóvárban. A hagyományos felfújható várakon kívül kínálunk csúszdás és egyéb speciális légvárakat is melyek már megjelenésükkel is feldobják rendezvényét. .


A légvárak a szórakozás mellett a gyermekek fejlődéséhez is hozzájárulnak, hiszen az állóképességet és a koordinációs képességet is javítja a használatuk. A látványos légvárak a felnőttekből is előhozzák a felszabadult kisgyermeket.  A felfújható játékok könnyen, gyorsan telepíthetőek, így a légvárat is hamar üzembe helyezzük a helyszínen. Kül és beltéren is egyaránt használhatóak a légvárak, így az időjárás sem zavarja meg a tervezett program lebonyolítását.

Légvár bérlés magában foglalja:

 • Légvár,  felfújható játék szállítását
 • A légvár telepítését, beüzemelését
 • A légvár szakszerű üzemeltetést
 • A gyermekek felügyeletét
 • A gyermekek cserélést
 • A légvár bontását, elszállításátProfesszionális animátoraink a bérelt légvár biztonságos üzemeltetését és a gyermekek önfeledt szórakozásának elősegítését tartják feladatuknak. A terület eredeti állapotának visszaállítása is megoldott a rendezvény végével, melyet a terület átadásával zárunk.

Gondolná a légvár bérlésről?

 • Légvár leeresztését követően kb a látogatók fele távozik
 • Fiatal felnőttek is szívesen ugrálnak a légvárban
 • Rendezvény sikeressége a gyermekek elégedettségétől is függ
 • Amíg a gyerekek le vannak kötve, a szülők figyelme is fókuszálhatóbb
 • Légvárban is egészséges a mozgásKis légvártól az óriáscsúszdás légvárig bármilyen felfújható játékot bérelhet.

Nehéz légvárat választani, bérelni?

Ingyenes konzultálás keretében ötleteket adunk rendezvényére szabottan, hogy mely légvárat érdemes választania.
Hívjon bizalommal a 06 30 367 6275 telefonszámon!

Kérjen árajánlatot légvárra

vagy

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk.


A légvárakon kívül egyéb kültéri és extrém játékokat is bérelhet:


Amennyiben légváron kívül más játékot is bérel, akciós ajánlattal keressük meg. Kedvezményt még az 1 hónappal a rendezvény előtt történő foglalással is szerezhet. Légvár kedvezményeinket itt találja >>légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár
légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár légvár, ugrálóvár

Légvár bérlés, 4.9 out of 5 based on 19 ratings