Eurobungy

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 4.3/5 (7 votes cast)A légvár mellett az egyik legkihasználtabb játék az extrém játékaink közül az eurobungy. Ez nem más mint a bungee jumping és a trambulin keveredése, ezért az eurobungy-t bungee trampoline-nak is szokták hívni. A gumiasztal lehetőségét a bungee felfüggesztéssel tesszük biztonságossá, de ez egyben az extrémitást is növeli. Az eurobungy nem csak a gyerekek játéka. .


Az eurobungy felejthetetlen élményt nyújt fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. A filmekben látott trükköket utánozhatjuk vele. Az eurobungyn szaltózhatunk és több méter magasra ugorhatunk. Szinte repül az ember az eurobungyn. Komoyl kihívás egy látványos bemutató megtartása az eurobungyn, azonban a teljes biztonság mellett is adrenalin növelő extrém sport. Az eurobungyn megszűnik a gravitáció, a súlytalanság állapota élhető át a 8 méteres magasságban. Ha Látogatói nem gyermekkel érkeznek és kinőttek a légvár korosztályából, az eurobungyval meglepheti őket. Az eurobngy 4 személyes óriástrambulin, amely 2 gumikötélből, 1 gumiasztalból és 1 speciális feszítőszerkezetből áll.

Eurobungy bérlés magában foglalja:

  • Eurobungy játék szállítását
  • Az eurobungy telepítését, beüzemelését
  • Az eurobungy szakszerű üzemeltetést
  • A látogatók felügyeletét
  • A látogatók cserélést
  • Az eurobungy bontását, elszállításátAz eurobungy biztonságos üzemeltetését és a látogatók önfeledt szórakozásának elősegítését tartják feladatuknak a gyakorlott üzemeltetők. A terület eredeti állapotának visszaállítása is megoldott a rendezvény végével, melyet a terület átadásával zárunk.

Gondolná az eurobungy-ról?

  • Nem csak a fiatalok próbálják ki az eurobungy-t
  • Az extrém sportok látványosságával nem csak az épp ugrálókat köti le az eurobungy
  • Az eurobungy biztoságát a Budapesti Műszaki Egyetem tanúsítványa és a napi ellenőrzés garantálja
  • Az eurobungyn is egészséges a mozgás


Több információt szeretne az eurobungy-ról?

Ingyenes konzultálás keretében ötleteket adunk rendezvényére szabottan, a kültéri, extrém és eurobungy játékokkal kapcsolatban.
Hívjon bizalommal a 06 30 367 6275 telefonszámon!

Kérjen árajánlatot az eurobungy-ra

vagy

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk.


Az eurobungy-n kívül egyéb kültéri és extrém játékokat is bérelhet:


Amennyiben az eurobungy-n kívül más játékot is bérel, pl.: légvárat, akciós ajánlattal keressük meg. Kedvezményt még az 1 hónappal a rendezvény előtt történő foglalással is szerezhet. Eurobungy kedvezményeinket itt találja >>eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin
eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin eurobungy, eurobungee, trambulin

Eurobungy, 4.3 out of 5 based on 7 ratings