Balanzbike

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)A balanzbike magyarul mérlegbringa, gyakorlatilag egy testsúly áthelyezéssel kormányozható háromkerekű gokart. A biciklinél megszokott pedálos hajtással működő balanzbike a felnőttek eszköze lehet a gokartozó gyerekekkel való versenyben. Állítható üléstávolsággal bármely korosztály kedvence lesz az Ön rendezvényén is. Kiváló minőségű balanzbike-ot a Berg toys játékóriás szállítja, amely garanci a biztonságos üzemelésre. .


A balanzbike a szórakozás mellett a gyermekek fejlődéséhez is hozzájárulnak, hiszen az állóképességet és a koordinációs képességet is javítja a használatuk. A biciklizni nem tudók is fejleszthetik egyensúlyérzéküket a balanzbike-kal. Az alacsony súlypontnak és a három keréknek köszönhetően nagyon biztonságos a balanzbike. Kül és beltéren is egyaránt használhatóak a balanzbike-ok, így az időjárás sem zavarja meg a tervezett program lebonyolítását. A kontrás balanzbike 3 sebességes. A sport fújt gumikerekű balanzbike a macskaszemnek köszönhetően szürkületben is használható.

A balanzbike bérlés magában foglalja:

  • A balanzbike kölcsönzésének biztosítását
  • A balanzbike műszaki felügyeletét, karbantartását
  • A gyermekek felügyeletét
  • A gyermekek cseréléstAnimátoraink a balanzbike biztonságos üzemeltetését és a gyermekek önfeledt szórakozásának elősegítését tartják feladatuknak. A terület eredeti állapotának visszaállítása is megoldott a rendezvény végével, melyet a terület átadásával zárunk.

Gondolná a balanzbike-ról?

  • Fiatal felnőttek is szívesen használják a balanzbike-ot,
  • poén, jó muri, strandon praktikus közlekedési eszköz
  • Rendezvény sikeressége a gyermekek elégedettségétől is függ
  • Amíg a gyerekek le vannak kötve, a szülők figyelme is fókuszálhatóbb
  • Balanzbike hajtása is egészség mozgásBalanzbike-tól a légváron keresztül az eurobungy-ig bármely extrém és sportjátékkal kiszolgáljuk rendezvényét.

Nehéz balanzbike-ot választani?

Ingyenes konzultálás keretében ötleteket adunk rendezvényére szabottan, hogy mely balanzbike-ot érdemes választania.
Hívjon bizalommal a  06 30 367 6275 telefonszámon!

Kérjen árajánlatot balanzbike-ra

vagy

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk.


A balanzbike-on kívül egyéb kültéri és extrém játékokat is bérelhet:


Amennyiben balanzbike-on kívül más játékot is bérel, akciós ajánlattal keressük meg. Kedvezményt még az 1 hónappal a rendezvény előtt történő foglalással is szerezhet. Balanzbike kedvezményeinket itt találja >>


balanzbike balanzbike